Za super zdravo dete!

Moj prvi zalogaj je vodič kroz dečju ishranu, čiji su autori stručni tim Centra dr Gifing. Namenjen je roditeljima koji žele da:

  • uvedu zdravu, izbalansiranu ishranu
  • svakodnevni zdrav jelovnik za svoju decu
  • znaju više o raznim aspektima ishrane,
  • znaju više o problemima u ishrani,
  • nauče se tehnikama kuvanja i spremanja za bebe i mališane
  • saznaju i mnogo drugih korisnih stvari od naših nutricionista, psihologa i pedagoga

Bilo da ste budući, “novopečeni” ili iskusni roditelj malog školarca, knjiga Moj prvi zalogaj poslužiće kao oslonac, pomoć i inspiracija kada je dečja ishrana u pitanju.


Mama Jelena:

Fantastična!!! Ova knjiga treba svakoj majci koji god uzrast da je dete. Sva pitanja i dileme koje sam imala kada je moja beba krenula sa kašicama se nalaze ovde. Sve na jednom mestu!! Mislim da bolji poklon novim mamama ne postoji… Svaka čast!!!


Cilj ovog vodiča kroz ishranu najmlađih jeste da roditeljima pružimo smernice kako da u svakodnevnom kontaktu sa svojim mališanima posluže kao primer i ukažu im na različite prednosti menjanja navika u ishrani.

stapici-amarant

Šta je pravilo “četiri dana čekanja”?
Da li je beba dovoljno jela?
Kako se blanšira hrana?
Kako da izaberem svež avokado, brokoli?
Kako da hranim dete koje se ima dijabetes ili celijakiju?

Prelistajmo Moj prvi zalogaj zajedno!

Prelistajte sa nama knjigu, krenite u putovanje mašte i inspiracije. Šarene stranice naše knjige pune su zdravih recepata koji će vam pokazati da nije komplikovano i teško napraviti kvalitetan obrok…

Snažna, praktična i emotivna podrška od strane majke i ostalih članova porodice obezbediće mališanima, u nutricionističkom smislu, izbalansiran i zdraviji život.

Imamo i prvi komentar tate 🙂


Tata Dejan:

„Kao roditelju trogodišnje devojčice koja je izuzetno probirljiva kada je hrana u pitanju, u knjizi sam saznao izuzetne ideje koje mogu vrlo brzo da primenim u praksi i koje već počinju da daju pozitivne rezultate. Knjiga je za svaku preporuku.


Vodič je podrška mamama još od trudničkih dana jer vodi računa o izbalansiranoj ishrani, nutrijentima i pravilnoj pripremi namirnica za mame i njihove bebe u stomaku.

Šta prvo ponuditi bebi? Večita dilema. Dajemo savete jer bebe odrastaju sa nama.

Nemate trenutno ideju oko kombinovanja povrća? Posavetujte se sa nama. 

Vaš mezimac ima sada već godinu dana, vodič prati i njegovu ishranu! Ili možda imate školarca?  

Šta mu spremiti za užinu, kako ga odvući od pekare, kako upakovati zdrav sendvič? Da li ste znali da slatkiši mogu biti zdravi? 

Na sva ova pitanja i nedoumice, kao i mnoge druge konsultujte naš vodič pravilne ishrane.

morski-omlet

Decu možete naučiti da vole visokokaloričnu hranu ili ih možete navići da umesto toga izaberu povrće, voće i namirnice koje će im pomoći da budu zdrava i uvek u dobroj formi. Kada ih posmatraju roditelji, mališani dok jedu češće probaju nove vrste hrane, pogotovo ako se to potpomogne pažnjom i ohrabrenjem.

Prvih 17 strana knjige Moj prvi zalogaj pogledajte u ovom PDF-u.

Zato krenite sa nama u igru i avanturu koja će postati stil života i obezbedite zdrav i pravilan razvoj vaših malih i velikih beba!

Knjigu možete poručiti ovde.