MPZ slavi prvi rođendan

 

Ooo kako divan dan, kako divna godina! Tako je brzo proletela kao kada gledate malca koji raste, pa se pitate kad pre 🙂 Prošlo je čitavih godinu dana od dana kada se naš malac – knjiga Moj prvi zalogaj “rodio” u štampariji i krenuo krupnim koracima i zalogajima u osvajanje vaših srca. Cela godina bila je prožeta kreativnim projektima, divnom energijom sa mamama i tatama, druženjima, rođenjima, prvim zubićima i prvim zalogajima. Hvala vam što ste nam dozvolili da u tome zajedno učestvujemo. <3 

 

Toliko lepih događaja, upoznavanja dragih ljudi, saradnika, partnera i prijatelja za samo godinu dana! Wohoo, a šta nas tek čeka?!

Pogledajte kako je to izgledalo, od 5. oktobra 2016. godine:

Promocija mpz

PROMOCIJA MPZ

Taj dan pre 365 dana dogodila se promocija naše knjige. Taj nivo uzbuđenja vam ne možemo ni preneti zato je najbolje da pogledate video:

Usledile su brojne manifestacije, sajmovi, festivali, predavanja i radionice na kojima smo učestvovali. Uvek nam je drago kada dobijemo poziv da smo prepoznati kad vodič i tim stručnjaka kome se može verovati. 

Sajam dece i porodice

Gostovanje na BN jutarnjem programu

mamin san

Marija---skola-roditeljstva

Još od tada postoji lepa i “zdrava” saradnja sa našim dragim Metalac timom. Šerpice, posudice i tanjirići koji zajedno sa nama pomažu da prvi zalogaji budu pravi gušt za mame i bebice. Sećate se naših divnih akcija i poklona, kada su posudice i čuvalice dolazile u paketiću sa našim vodičem? Uživale smo i u pakovanju, a postale smo i prijateljice sa kuririma koji vam pakete donose.

 

Serpica

Ah, a tek naši MPZ timski sastanci 🙂 <3 Ovi trenuci su nezamenljivi! Kombinacija rada, druženja, kreativnosti i inspiracije – jer svaka ima svoju ulogu; jer nekad se desi da se dve isto obuku, a nekad i da je jedna na tapeti ismevanja i šala. To je uglavnom Lidija haha!  Ponekad to izgleda i kao na slici ispod – možda nismo uvek zajedno, ali smo veoma produktivne! Uglavnom, sve je uz osmeh! 

Sastanak MPZ tim

Ono što nas je ovih godinu dana najviše motivisalo jesu vaši komentari, divne recenzije koje smo dobile, kao i predivne fotografije vaših bebaca. Moramo da priznamo da nam svaki put ulepšaju dan male buckice nogice, guze sa srcima i tufnama, blesave čarapice, musavi osmesi, čupave frizurice! Hvala što delite sa nama ove posebne trenutke!

 

kolaz1

 

Svi mi zajedno iz Izdavačke kuće Finesa i Centra dr Gifing zajedno sa našim brojnim saradnicima svakodnevno ulažemo energiju u Moj prvi zalogaj. Dogovaramo se čime bi to mogli da vas obradujemo, koja su to pitanja na koja do sada nismo odgovorili, šta je ono što bismo još mogli učiniti da svest o zdravoj ishrani delimo još snažnije i intenzivnije.

Centar slika

Moj prvi zalogaj nije samo knjiga, to je proizvod ljubavi prema svim aspektima života koji su zajedniča interesovanja i povezuju Finesu i dr Gifing Centar: zdrava ishrana, porodica, praktičnost, dizajn, fotogrfafija, miris knjiga i osmesi malaca.

Veliko hvala svima vama koji ste tu uz nas, hvala svima koji pitate, pratite, komentarišete, svratite, šaljete slike, gledate, čitate… Hvala što ste nas pustili da budemo deo vašeg dana, sata ili minuta!

Naši rezultati u brojkama:

10 000 pratilaca na Instagramu – naš rođendanski poklon! 🙂

blizu 7000 pratilaca na Facebook-u

ogroman broj korisnih pitanja

prodata 2 tiraža


Znate gde možete da nas nađete, da nam pišete, da nas zovete!

I ne, niste dosadne što opet pišete, pitate ili imate nedoumicu! Vi ste mame i vi sve možete 🙂

365 poljubaca od celog MPZ tima!