Sastojci:

1 čaša pirea od bundeve

1 i po čaša integralnog brašna

Kašičica cimeta

Kašičica muskantnog oraha

1 jaje

2 kašike meda (ili kokosovog šećera)

1 kašika kokosovog putera

Kašičica sode bikarbone

Malo soli

Priprema:

Isečenu bundevu na kriške bez semenki, peći u rerni dok ne omekša. Nakon 30 minuta  bundeva bi trebalo da je mekana i spremna. Ostavite da se malo prohladi. Skinuti koru i ubaciti u blender meso bundeve da se dobije pire. Ostaviti da se dobro ohladi.

Pomešati pire od bundeve, jaje, kokosovo ulje i med. U drugu činiju pomešati suve sastojke, pa polako ih umešati zajedno.

U predhodnu zagrejanu rernu na 175 stepeni, staviti u željeni pleh ili u mafin modlice smesu i peći 30-35 minuta.

Prijatno!