Moj prvi paket

3,600.00 rsd

Ovaj paket sadrži sva tri naša proizvoda po specijalnoj ceni. Obe knjige Moj prvi zaloga i Moja prva kašica koje su podrška u ishrani beba i dece od početka uvođenja nemlečne ishrane do školskih klupa.

Knjiga Moj prvi zalogaj će ti dati smernice za početak uvođenja nemlečne ishrane, kada i kako početi sa prvim zalogajima, koliko i kada davati bebi kašice. Upoznaje nas i sa mnoštvom namirica od avokada do žumanceta , kako da deca unose dovoljnu količinu vitamina i minerala kroz hranu, šta bi trebalo da jedu kada se razbole.

Dok je Moj prvi zalogaj jedinstveni vodič sa savetima lekara, pedijatara i nutricionista, knjiga Moja prva kašica je pravi mali kuvar za kašice, od početka uvođenja do prvog rođendana. Njamilice – kesice za domaće kašice i sokiće biće ti od velke pomoći kada izađete u park, dok ste na putu sa bebom bilo u kolima ili avionu, ali i kada ste zajedno na plaži. Jednostavno se koriste i održavaju, mogu da se koriste preko 60 puta. Ne sadrže štetne materije i u pakovanju se nalaze 3 kesice od po 150 ml.

Težina0.780 kg
Tvoja korpa
Scroll to Top