+381 11 2645122
+38164 6454856

Njamilica – kesica za kašice

Njamilica – kesica za kašice

1,499.00 дин. 990.00 дин.

Kategorija:

Uzrast 6+ meseci.

Komplet od 3 komada.

Prvi zalogaji su od sada još lakši i veseliji! Naša “Njamilica”- kesica za kašice je super rešenje za svaki odlazak u park, na izlet ili na put. Vaš bebac će obožavati da klopa ukusnu i domaću pripremljenu kašicu gde god se nalazite. Pored toga što su praktične za nošenje, lake su za korišćenje i održavanje! Na dnu kesice je veliki zip otvor sa duplim ojačanjem, kroz koji se Njamilica puni i pere. Na vrhu je zatvorena velikim zatvaračem, koga iz bezbednosnih razloga sklonite kada ponudite bebi kašicu.

Ukupna zapremina “Njamilice” je 150 ml. Na poleđini Njamilice postoji merica koja pokazuje koliko je bebac pojeo, pa možete da precizno pratite zalogaje vaše bebe.

Pere se u mašini za pranje suđa ili ručno pomoću četke za flašice. Kako bi vam kesice trajale što duže, naša preporuka je da ih perete na ruke. Kesice su napravljene da mogu da se koriste i preko 60 puta. Možete zamrzavati hranu u njima, ili ih odložiti u frižider za sledeći obrok. Na poleđini kesice možete čak i upisati datum kada ste kašicu stavili u zamrzivač i koji je sastav magičnog obroka.

Zdravlje naših mališana nam je prioritet, stoga naše kesice ne sadrže štetno jedinjenje BPA kao ni ftalate.

  

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.