Stigle su i prve recenzije. Pročitajte šta mame pišu o našem vodiču za dečju ishranu:

Jelena Labudović

Kada sam se i sama susrela sa činjenicom da sam  majka i da brinem o deci, bilo je potrebno neko vreme kako bi shvatila da sama moja želja i ljubav nisu dovoljni da pravilno odgajam svoju decu, već da mi treba pomoć u vidu teksta, knjige, ideja, iskustva kako su to radili ljudi pre mene i oni koji su proučavali tu temu.

U ruke mi je došla knjiga “Moj prvi zalogaj” i potpuno me je oduševila jer na tako zanimljiv način vodi roditelje kroz lavirint ishrane, ističe bitne činjenice o već poznatim namirnicama, predstalja one nedovoljno zastupljene u našoj tradicionalnoj ishrani i ukazuje na moguća iskušenja i zamke. 

Prepun je detalja, kreativno osmišljen, ojačan činjenicama i svežim informacijama.Tu je pogled psihologa, muke dece sa intolerancijama,bolestima, gojaznošću, ukratko ali sasvim dovoljno da uputi roditelja da prepozna simptome ako se jave. 

Jelovnik sa fotografijama koje nudi predlog kako aranžirati hranu koju pripremimo deci je veliki plus, jer mame ponekad od umora prosto vise nemaju inspiraciju još nešto dodatno da aranžiraju i izmišljaju da bi zainteresovale decu za hranu (što posle može biti veliki plus u pregovorima da li će dete nešto ipak pojesti ili ne). 

Čitajući “Moj prvi zalogaj” uvidela sam gde smo i mi kao porodica poklekli, ali sam se potpuno ohrabrila i rešila da se oduprem šećeru i svojoj deci pripremam zdrave obroke u pravo vreme, kao i da uvek nađem vremena za pripremu užine.

 

Sandra Sokanović

Dok sam bila u drugom stanju maštala sam o jedinstvenom vodiču koji ce se u potpunosti baviti dečjim organizmom i namirnicama koje su najbolje za našu decu. Kada sam od svoje prijateljice čula da se tako nešto jedinstveno sprema na nasem tržištu, bila sam oduševljena. Ovo je za mene najposebniji Vodič na svetu jer znam koliko je ljubavi, nežnosti i pažnje utkano u svaku stranicu.

Zavolećete ovaj kuvar jer će biti deo vas i vaše porodice svaki dan. Koliko god znate da kuvate, volite da eksperimentišete, nikada nije na odmet da naučite nešto novo. Ako uzmemo u obzir kakav tim je stvorio ovo izuzetnu delo, lekari, psiholozi, nutricionisti i divan stručni tim, nećete više gubiti vreme tragajući za informacijama. Baš zbog ove knjige sam sve svoje recepte upotpunila nečim novim što moji ukućani itekako prepoznaju.

Dete je život a život je zdravlje… Zato želim uz pomoć ove knjige da mu pokažem jedan pravi put a kako dete naučite od malih nogu, tako ce i nastaviti da korača.

 

Mama Tijana

Ova knjiga mi je rešila mnoge dileme oko odabira i kombinovanja namirnica i preporučila bih je rado svim mamama! Posebno može da koristi roditeljima koji imaju manjak slobodnog vremena, jer će uz “Moj prvi zalogaj” uvek imati inspiraciju i ideju za zdrav i brz obrok za svoje dete!

Marija Marin Nikašinović

Sjajna knjga, prepuna dobrih saveta, smernica i ideja. Sjajni recepti. I za decu, i za odrasle. Knjiga, koju svako treba da ima.

Jelena Ristić – mama

Vrlo informativna knjiga, dobri saveti, odlično predstavljene namirnice i puno ideja za obroke.

Milica Vojinović

Knjiga koju svaka mama treba da ima! Preporuka od srca. <3

Mia

Hvala Vam što posvećujete posebnu pažnju najmlađima!

Mama Jelena

Fantastična!!! Ova knjiga treba svakoj majci koji god uzrast da je dete. Sva pitanja i dileme koje sam imala kada je moja beba krenula sa kašicama se nalaze ovde. Sve na jednom mestu!! Mislim da bolji poklon novim mamama ne postoji… Svaka čast!!!

Tata Dejan

Kao roditelju trogodišnje devojčice koja je izuzetno probirljiva kada je hrana u pitanju, u knjizi sam saznao izuzetne ideje koje mogu vrlo brzo da primenim u praksi i koje već počinju da daju pozitivne rezultate. Knjiga je za svaku preporuku.

Bojana Kondovska 

Ja i moja beba u Makedonii, volimo nasu carobnu knjigu Moj prvi zalogaj.

Jelica Skalušević

Divan kuvar za decu i odrasle. Pun inspirativnih fotografija, maštovitih recepata i odličnih preporuka za ishranu mališana.
 Već sam isprobala par recepata, svi smo jeli sa slašću, čak i tata!

Marija Drinjaković

Zamišljala sam kako bi vodič trebalo da izgleda i više sam nego oduševljena sadržajem. Bravo! Prava stvar za mame. I tate, naravno. 🙂