Blog

Sve što treba da znate o vitaminu C

Vitamin C je od izuzetnog značaja za imunitet, stvaranje vezivnog tkiva i kostiju, rast, obnavljanje krvi, zaceljivanje rana, sprečavanje gripa…

Pročitaj još

ŠTA DATI BEBI ZA VEČERU

Za večeru bebici treba ponuditi laganiju hranu koja će da je zasiti, a neće teško pasti na stomak. U ovom blogu dajemo par recepata za lagan ali zasitan večernji obrok.

Pročitaj još

Sezonske namirnice – Recepti

Izobilje svežih, ukusnih namirnica se nalazi svuda oko nas. Kada dođu topli letnji dani, oko nas miriše sveže voće i budi nam želju za spremanjem ukusnih obroka!

Pročitaj još

5 ideja za zdrav doručak za decu koji će obožavati

Ukoliko su vam ponestale ideje šta dati detetu za doručak, na pravom ste mestu. Postoji veliki izbor zdravih namirnica, povrća, žitarica, voća koje bi trebalo da uvrstite u vaš svakodnevni meni.

Pročitaj još

Masti u dečijoj ishrani

Kada kažemo „masti“ šta vam prvo padne na pamet? Nekome maslinovo ulje, puter, slanina, „žila“ na mesu, životinjska mast, orah, drugima je sir, kiselo mleko, avokado… I da, svi ste u pravu!

Pročitaj još

Super saveti za ishranu beba i dece na letovanju

Hajde zajedno da isplaniramo šta možemo jesti u putu, u kolima ili avionu, na plaži ili u hotelu i kako da se ne nervirate oko toga. 

Pročitaj još

Raspored obroka za bebu do 12+ meseci

Uvođenje nemlečne ishrane često može da bude stresna aktivnost kako roditeljima tako i bebi. Otkrivanje novih ukusa, novih iskustava je jedna velika i bitna stvar za bebu. Do ovog trenutka, ona je navikla samo na mleko (majčino ili adaptirano), poznat ukus koji joj pruža sigurnost.

Pročitaj još

Mali kuvari – stiže pomoć u kuhinji

Deca vole da su u kuhinji, vole da nešto spremaju, mućkaju, seckaju, za njih je to prava zabava. Probajte! Posebno, testo i oklagija pričinjavaju neverovatnu sreću i zadovoljstvo ☺

Pročitaj još

Batat-slatki krompir

Batat je odličan je kao hrana za bebe, pun hranljivih sastojaka, prijatnog slatkastog ukusa. Već sa 6+ možete servirati mališanima kašicu od slatkog krompira.

Pročitaj još

Da li ste spremni za uvođenje nemlečne ishrane?

Konačno je došao i taj momenat, prva veća prekratnica (za bebe ali i za roditelje) u odrastanju mališana. Na ovom blogu vam pomažemo u toj avanturu.

Pročitaj još
Tvoja korpa
Scroll to Top